070-740 71 54
info@sprinklerteknik.se

Om oss

1997, året då världens första klonade får Dolly visas upp, Prinsessan Diana omkommer i en bilolycka och filmen Titanic har premiär på biograferna. Men även året då Per-Erik Fredriksson fick jobb som sprinklerkonstruktör och började arbeta i branschen. Ett avgörande yrkesval som nio år senare gjorde honom till företagare då han startade bolaget PEF Sprinklerteknik AB.

Expertis inom sprinkler- och brandsläckningssystem

PEF Sprinklerteknik AB är ett konsultföretag inom brandskydd som utför projektering av vattensprinkler. Våra kunder återfinns bland annat inom bostadsbolag, fastighetsägare och industrier där sprinklersystem ska monteras i allt från kontor och fastigheter till skolor, sjukhus och köpcentrum. Marknaden är främst Örebro, Stockholm och Västerås men vi har även projekt igång från Haparanda i norr till Ystad i söder.

Företaget har idag tre heltidsanställda och har som ambition att utvecklas och växa de närmsta åren. Sprinklertekniks styrka ligger i en hög arbetsmoral, stor kunskap och lång erfarenhet inom branschen. Och deras goda rykte, långsiktiga samarbeten och återkommande kunder är ett tydligt bevis på att företaget levererar sina tjänster med högsta kvalitet.

Vi på Sprinklerteknik
Per-Erik Fredriksson

Handläggande konstruktör, platsansvarig Hallstahammar

070–740 71 54 | E-post

Levent Hamid Mickiewicz

Biträdande konstruktör, Webbansvarig

073-992 82 78 | E-post

Malin Fredriksson

Biträdande konstruktör

072-859 49 97 | E-post

Max Fredriksson

Biträdande konstruktör

076-947 49 16 | E-post

Vi ritar och räddar liv

Varje dag, varje vecka, året om så ritar vi. Det kan låta simpelt men faktum är att vårt arbete och uppdrag räddar såväl liv som egendom. En god och stimulerande anledning till varför vi brinner för det vi gör på dagarna.

– Välkommen till Sprinklerteknik!